Partner Construct logo

Over ons

Partner Construct

Van bij het begin…

De eerste steen van Partner Construct werd gelegd in de jaren 1980. De familie De Pauw kocht een huis en bouwde het om tot studentenkamers. De verbouwing verliep erg vlot en het resultaat mocht er zijn. Dit eerste, persoonlijke project zorgde voor inspiratie.

Vader De Pauw begon ook voor andere particulieren woningen om te bouwen tot studentenkoten. Vanaf dan ging het snel en Partner Construct was geboren.

… tot vandaag en in de toekomst

Nu, 30 jaar verder, is Partner Construct een succesvol aannemersbedrijf in Dendermonde. Zoon Cedric De Pauw stapte mee in de zaak en hielp het een bloeiend familiebedrijf te maken.

Doorheen de jaren groeide het klantenbestand, de personeelslijst, de aangeboden diensten,… en het aantal tot voldoening van de klanten voltooide projecten. Partner Construct blijft trouw aan zijn beginselen en voert nog steeds totaalprojecten uit in studentenhuizen. Maar ook keukens, badkamers, dressings, volledige kantoorinrichting en renovatiewerken van a tot z behoren nu tot de mogelijkheden.

Deze variatie in opdrachten en de passie voor het vak, waarnaar wij op zoek gaan in elke medewerker, zorgen voor een prettige werksfeer. En die wordt weerspiegeld in de kwaliteit van ons werk.

Samenwerking met TUI

Sinds 1994 voert Partner Construct opdrachten uit voor touroperator Tui, het vroegere Jetair. In samenwerking met architect Jo Van Gerven van Inside-Outside in Haacht zorgt Partner Construct voor een professionele, aantrekkelijke, perfect afgewerkte interieurinrichting voor hun kantoren en verkooppunten.

Partner Construct - Tui

Passie voor de job

Liefde voor het vak

Wij zijn Partner Construct

Wij gaan graag met u samenzitten om uw project te bespreken.
U krijgt een gratis en vrijblijvende offerte op maat!